in - 25 Aug, 2016
by weddendat - no comments
In de auto-industrie worden onderdelen bijna nooit per vliegtuig vervoert. Dat is veel te kostbaar. Maar Tesla maakt graag uitzonderingen op de regel en vloog afgelopen week zes vliegtuigen vol robots en onderdelen van Europa naar de fabriek in de VS.
Posted: May 26, 2018, 1:15 pm
Wouter Kolk, die aan het roer staat bij Albert Heijn, maakt zich zorgen over de gevolgen van innovatie voor de werkgelegenheid. Zo bouwt de supermarkgigant een nieuw distributiecentrum dat vergaand geautomatiseerd is. "Dat zal in de toekomst ten koste gaan van arbeidsplaatsen."
Posted: May 26, 2018, 9:00 am
Bavaria is geschrokken van de beschuldigingen aan het adres van Morgan Freeman. De Amerikaanse acteur, die het luxebiertje Swinckels van de Nederlandse brouwer aanprees, wordt door meerdere personen beschuldigd van ongepast gedrag en intimidatie.
Posted: May 25, 2018, 8:22 am
Sinds vandaag moeten overheid en bedrijfsleven zich houden aan strengere regels over het bewaren van data van burgers. En uitgerekend op dat moment is de instantie die controleert of iedereen zich eraan houdt, de Autoriteit Persoonsgegevens, onderbezet en ook nog eens intern verdeeld.
Posted: May 25, 2018, 6:52 am
Nog voor de zomer gaat Adyen naar de beurs. Het concern is de laatste jaren flink gegroeid. "Ze doen niet één ding goed, maar heel veel."
Posted: May 24, 2018, 3:24 pm

 

 

Bron: http://www.rtlnieuws.nl/service/rss/economie/beurs/index.xml