in - 25 Aug, 2016
by weddendat - no comments
Of Christiano Ronaldo zijn nieuwe werkgever Juventus de titel en misschien wel de Champions League-zege kan brengen moet nog blijken, maar voor beleggers heeft hij alvast wat opgeleverd. De beurskoers van Juventus steeg de afgelopen weken met ruim 30 procent.
Posted: July 18, 2018, 2:48 pm
De grote Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing heeft op de luchtvaartshow in het Britse Farnborough voor tientallen miljarden dollars aan nieuwe orders gekregen. Eén deal springt daar in het bijzonder uit: Boeing gaat het nieuwe toestel voor de Amerikaanse president leveren, in nieuwe kleuren. Trump is er zeer content mee.
Posted: July 18, 2018, 12:35 pm
​De chaos rond het verkoopproces van energiereus Eneco is compleet. De Ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam heeft de voorzitter van de Raad van Commissarissen op non-actief gezet. Ook moet er een onderzoek komen naar de gang van zaken rond de verkoop.
Posted: July 18, 2018, 11:12 am
De Europese Commissie deelt vandaag opnieuw een financiële dreun uit aan Google, met een boete van 4,3 miljard euro. Deze keer voor machtsmisbruik met Android: de techgigant dwingt smartphoneproducenten om bepaalde Google-apps te installeren als ze van Android gebruik willen maken.
Posted: July 18, 2018, 11:01 am
Hoe hoog is de boete voor Google vanwege het machtsmisbruik van de techgigant met Android? Eurocommissaris Margrethe Vestager (Mededinging) legt uit wat het onderzoek van de Commissie heeft opgeleverd en hoe hoog de boete voor Google zal zijn.
Posted: July 18, 2018, 10:35 am

 

 

Bron: http://www.rtlnieuws.nl/service/rss/economie/beurs/index.xml