in biz - 31 Jan, 2020
by weddendat - no comments
Een pinautomaat aanschaffen voor je bedrijf

Mocht je de keuze maken om een pinapparaat te kopen voor jouw bedrijf dan zal je een keuze moeten maken over het soort pinapparaat die je wilt hebben. Voor iedere pinautomaat zijn er wel een aantal voordelen en nadelen op te noemen. Hieronder hebben we de diverse soorten mogelijkheden even op een rijtje gezet:

creditcard betalingen pinCountertop Chip en PIN automaten – deze automaten raden wij aan voor de bedrijven die betalingen vanaf een specifieke locatie willen laten lopen. De terminal maakt gebruik van een kabel, hij is in tegenstelling tot de mobiele pinautomaat dan ook niet draadloos. Dit maakt het niet de beste optie voor de ondernemers die veel onderweg zijn en die zoeken naar een flexibel apparaat.

Portable Chip & PIN machines – je kunt het wel aan de naam zien. De handset maakt verbinding met het basisstation via Bluetooth, hierdoor ben je in staat om betalingen binnen 50 meter vanaf het basisstation te innen. De terminal zal verbonden zijn aan een basisstation. Dit is een prima midden optie voor de meeste bedrijven. Wij raden deze optie voornamelijk aan voor de bedrijven die actief zijn binnen de horeca sector. Die kunnen natuurlijk een pinautomaat aanschaffen bij een betrouwbare partij.

Mobiele chip en PIN automaat – dit is de keuze voor de bedrijven die graag contactloos willen betalen. Hij kan ook worden aangesloten op een micro USB-kabel voor het opladen. Door het compacte formaat kun je dit apparaat gewoon in je broekzak stoppen. Mocht je bij de mensen thuis langsgaan dan is dit dus echt super handig.