in biz - 17 Sep, 2015
by weddendat - no comments
Koffie, soms heb je gewoon een lekker bakkie nodig

koffie drinken

Heb je dat ook wel eens dat je niets uit je handen krijgt? Alles lijkt tegen te zitten en je bent nog helemaal niet wakker. Niet bepaald een goede manier om de dag te starten en al helemaal niet om aan je business te werken. Of wel soms? Neem gewoon een kopje koffie! Want koffie zorgt ervoor dat je wakker wordt en scherp bent. Natuurlijk moet het ook weer geen verslaving worden, dat is ook niet de bedoeling.

Voor mij persoonlijk is iedere dag koffie drinken niet echt een goed idee. Ik heb het idee dat ik er snel aan gewend raak en heb dan steeds meer nodig. Daarom drink ik om de dag 1 – 2 kopjes koffie. Ik las overigens laatst ook weer een onderzoek waarin de gezondheidsvoordelen van koffie naar voren kwamen. Persoonlijk drink ik koffiepads, lekker makkelijk en niet te duur.