in internet - 11 Dec, 2020
by weddendat - no comments
Sim only is een goedkope optie

sim only bellenIedere maand wat minder uitgegeven is natuurlijk altijd welkom. Energiekosten zijn vaak een onderdeel waar mensen graag naar kijken. Toch is het ook wel een goed idee om eens naar je smartphone te kijken. De telefoonrekeningen van sommige mensen zijn gewoon echt enorm hoog. En dat kan een stuk voordeliger. Ben je ook benieuwd hoe dit kan? Lees dan snel verder.

Sim Only, maar wat is dat?

De naam zegt eigenlijk al een hoop. Sim only staat voor alleen een simkaart. Je abonnement sluit je af bij een provider, maar dan zonder telefoon. Je kunt Robin mobile klantenservice eens bellen voor meer informatie. Natuurlijk kun je bij de providers ook een telefoon kopen, of eigenlijk financieren. Het bedrag wat je daar maandelijks voor moet betalen is hoger.

Dit totale bedrag is dan opgebouwd uit de kosten voor het sim only abonnement en de kosten voor het toestel. Regel je zelf een mobiel of doe je nog even wat langer met je huidige smartphone hoef je alleen voor het abonnement te betalen. Dat scheelt flink in de kosten.

Smartphone regel je zelf met een sim only abonnement

Je moet dus helemaal zelf een smartphone of toestel regelen. Een nieuw model smartphone kan flink in de kosten lopen. Het laatste nieuwe model is soms duurder dan een computer. Maar als je jouw huidige mobiel nog een jaartje blijft gebruiken, hoef je dus helemaal geen nieuwe smartphonete kopen. Dat scheelt flink. Je kunt natuurlijk ook een Vodafone prepaid overwegen. Dit is een andere oplossing.

Misschien is je scherm wel kapot of is je telefoon erg langzaam. Een reparatie of reset kan dit mogelijk verhelpen. Kun je jouw huidige toestel niet meer gebruiken kijkt dan ook eens naar refurbished. Je koopt dan een toestel van 1 tot 2 modellen geleden tegen gereduceerdekosten. En dat kan enorm schelen.